FAKÜLTEMİZ AKADEMİK KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Fen Edebiyat Fakültesi Akademik Kurulu Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonunda, 27.02.2019 tarihinde, Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Nilgün FIĞLALI, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ahmet KÜÇÜK, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Elşen VELİ, Fen Edebiyat Fakültesi Bölüm Başkanları ve Akademik personelinin de katıldığı, Fakülte Akademik Kurul toplantısı gerçekleştirildi. 10:00’da başlayan kokteylin ardından, saat 11:00’da toplantıya geçildi. Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayıp, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Elşen VELİ’nin 2018 yılı akademik değerlendirmesini içeren sunumuyla devam etti. Prof.Dr. Elşen VELİ sunumunda, Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Bölümlerinin 2018 yılında gerçekleştirdiği bilimsel faaliyetleri ifade edip, Fen Edebiyat Fakültesi 2018 yılı Öğretim Elemanı başına düşen SCI, SCI-Exp.,SSCI, AHCI kapsamlı yayın sayısının 0,52 oranında olduğunu belirtip, Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinin diğer üniversiteler arasında iyi bir sıralamada olduğunu vurguladı. Ardından tören Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Nilgün FIĞLALI ve Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ahmet KÜÇÜK’ün konuşmaları ile devam etti. Sonrasında, 2018 yılında yaptıkları yayınlarla başarı elde eden Öğretim Üyelerine Teşekkür Belgesi ve Plaket verildi. Törenin ardından, katılımcıların görüş, öneri ve talepleri alındıktan sonra Fakülte Akademik Kurulu sona erdi.