MÜZELER GÜNÜ

Müzeler Haftası kapsamında Kocaeli Müze Müdürlüğü ve Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümünün ortaklaşa hazırladığı Müzeler Günü 16 Mayıs 2019 tarihinde Kocaeli Vali Yardımcısı Dr. Osman Günaydın, Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elşen Veli ,Kültür ve Turizm Müdürü Ercan Yamen, Kocaeli Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu Müdürü Sevgi Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tarihi Mekanlar ve Kent estetiği Şube Müdürü Volkan Şener ve Sivil Toplum Kuruluşları başkanları, vatandaşlar ve öğrencilerin katılımıyla kutlandı. Toplantının başlangıcında İl Kültür ve Turizm Müdürü Ercan Yamen, Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elşen Veli, Vali Yardımcısı Dr. Osman Günaydın protokol açılış konuşmaları yaptılar.